Lyst til liv og læring!

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

Læringscenter

Elev på Mårslet Skole

Vejledninger til forældre

 • Majbrit Rasmussen Christensen den 17-04-2018
  Bane 1+2 må nu benyttes. Bane 3 "opvisningsbanen" MÅ IKKE BENYTTES. Bane 3 har fået en stor skade, som nu skal udbedres - der kan godt gå en måneds tid eller to før banen igen er brugbar.
   
 • Majbrit Rasmussen Christensen den 06-04-2018
  Tirsdag den 3. april havde 6. c skypemøde med Miljø- og Fødevareminister, Esben Lunde Larsen omkring deres deltagelse i projekt MAD – mover om sunde madvaner

  Mødet gik rigtig fint, og klassen havde en fin dialog med ministeren, hvor både han stillede spørgsmål til dem - og de stillede spørgsmål til ham.

  Herudover var Anja Søholm, som er projekt- og eventchef hos Arla, kommet for at overrække klassen deres pokal, som de vandt for deres film. Hun havde medbragt den til dem hele vejen fra Dubai. Her kan I læse lidt mere om eventet i Dubai, som 6.c deltog i via en online forbindelse: 
  https://www.folkeskolen.dk/626779/danske-elever-samarbejder-med-elever-i-dubai-om-sund-mad

  Det var en dejlig oplevelse at se klassen tage det hele så seriøst og fint i dag - og de var eksemplariske i deres snak med ministeren. Det var et rigtig fint punktum for deres arbejde med MADmovers - nu mangler de blot at få deres tur i Legoland, som også var en del af præmien.
  På nedenstående link er der uddrag af skypemødet med 6.c og Esben Lunde Larsen:
  https://youtu.be/0b077YpRk9U
 • Majbrit Rasmussen Christensen den 16-03-2018
  Læs mere om den varslede konflikt på www.aarhus.dk/konflikt og på Forældreintra.

Besøgstæller

881438